Belangrijk bericht lidgeld

Beste lid, beste ouders,

Sedert vorig jaar worden de lidgelden in onze zwemclub betaald per sportjaar.

Begin juli 2018 zal iedereen dus een lidgeldmail ontvangen, waarbij u op dat moment betaalt voor het lidgeld van 1 augustus 2018 tot 31 juli 2019.

Het lidgeld verschilt naargelang de afdeling (zwemmen, artistiek zwemmen, waterpolo, competitiezwemmen) en naargelang de groep binnen die afdeling. Je kan de lidgelden, samen met het betalingsreglement, terugvinden in de tabel op onze website via www.leuvenaquatics.be/lidgeld

De familiekorting vanaf het 3 e lid blijft behouden. Het ½ prijstarief wordt toegepast over alle afdelingen heen, en eerst op het laagste lidgeld van de familie. Betaling per ½ jaar is enkel mogelijk in de niet-competitieve afdelingen van zwemmen en na contact met zwemmen@leuvenaquatics.be om een gecorrigeerde betaalinstructie te vragen.

Elk lid/familie krijgt een mail van onze betaalpartner MOLLIE toegestuurd op de het e-mailadres van de inschrijver (= waarschijnlijk dit adres) met de betaalinstructies.

Gebruik aub de daarin vermelde gestructureerde mededeling ALS GESTRUCTUREERDE MEDEDELING, niet als vrije mededeling.

Houd je mailbox dus goed in de gaten en betaal VOOR 15 augustus 2018!

Het ziekenfondsattest wordt verstuurd in de loop van oktober, na verwerking van alle betalingen.

Alle informatie over ons beleid ivm Ethisch Verantwoord Sporten, vindt u op de website via http://www.leuvenaquatics.be/informatie

Wij hopen u zeker terug te zien vanaf september.

Geniet ondertussen nog van een deugddoende vakantie!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Wouter Nilis, secretaris Leuven Aquatics vzw

Tags: