Initiatie 1 & 2

Elke nieuwe zwemster start automatisch in initiatie 1. De maximum instapleeftijd is 9 jaar. Als je ouder dan 9 jaar bent ben je welkom in de pre-recrea. Er zijn 2 instapmomenten voorzien: in januari en in september. In deze groepen wordt de basis van synchroonzwemmen aangeleerd. Wanneer je brevet 1 en brevet 2 hebt behaald ga je over naar de volgende groep.

 

Initiatie 3

In initiatie 3 worden de kinderen voorbereid om door te stromen naar de competitie. Hier behalen ze hun brevet 3 en indien nodig hun brevet 2. Op het einde van deze groep wordt beslist of ze mee onze competitie mogen komen versterken of dat ze meer geschikt zijn om onze recrea teams te versterken.

 

Competitie:

De zwemsters die in de competitiegroep terechtkomen, worden naargelang hun leeftijd ingedeeld bij de miniemen, kadetten, junioren of senioren. De meisjes vertegenwoordigen de club op 2 à 3 wedstrijden per jaar.

 

Recreatie:

Er zijn 3 recrea groepen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd maar ook op niveau. Zij vertegenwoordigen de club op 1 à 2 wedstrijden per jaar.

 
                                             Ploegen Leuven Aquatics SynchroonzwemmenAfbeeldingsresultaat voor synchronised swimmingGerelateerde afbeelding